Miss Freedom

Jakość
9 recenzja(i)

229,00 zł

160,00 zł

Miss Freedom - zwiewna sukienka zaprojektowana z myślą o kobietach, przystosowana pod potrzeby mam! Trapezowy krój, tylne zaszewki wysmuklające figurę, dużo miejsca na brzuszek, kieszenie dla wygody oraz modna falbana, pod którą ukryty jest zamek dzięki czemu szybko i dyskretnie ( falbanka przykryje częściowo pierś ) nakarmisz maluszka.

- +
  • Dostępność W magazynie
Tabela wymiarów

Wymiary:

A - długość całkowita, 
B - szerokość w biuście
C - szerokość w biodrach
D - długość rękawa

S :    A: 88cm   B: 45cm   C: 50cm   D: 51cm

M :    A: 90cm   B: 47cm   C: 52cm   D: 52cm

L:     A: 92cm   B: 49cm   C: 54cm   D: 53cm

Zapytaj o produkt

Recenzje klientów

Polecam. Wygodna modna i miła w dotyku. Bardzo dobra jakość :)
Recenzje wg Moni (Dodano 20.04.2018)
Zakupiłam czarną Miss Freedom i się z nią nie rozstaję.Bardzo przyjemny wygodny material,dobrze sie układa.Nie jest za szeroka co jest głównym zmartwieniem przy sukienkach o podwójnym przeznaczeniu.Polecam!
Recenzje wg Kasia (Dodano 20.04.2018)
Jakość
Świetna sukienka, idealna do karmienia, komfort i swoboda. Świetny wygląd. Czekam na kolejne wzory ;)
Recenzje wg Kinga (Dodano 20.02.2018)
Jakość
Kupiłam wersję czarną i wygląda świetnie. Czuję się w niej kobieco i swobodnie, zupełnie nie jak w ubraniach "do karmienia". Największa zaleta to oczywiście możliwość dyskretnego karmienia:)
Recenzje wg Ania (Dodano 07.02.2018)
Jakość
Sukienka piękna....kolor, materiał, jakość wykonania, zamek ukryty pod falbanką umożliwia karmienie w każdej sytuacji. Czuje się w niej naprawde kobieco i dobrze, ukrywa niedoskonałosci figury. Jedyne co możnaby udoskonalić to zamek działający w obydwie strony ;) no i przesyłka - expres! naprawdę polecam!
Recenzje wg podwójna mama (Dodano 07.02.2018)
Jakość
Sukienka super! Sprawdza sie idealnie w każdej sytuacji! Uszyta z przyjemnego materiału, bardzo wygodna a po zakończeniu karmienia będę mogłam nadal ja nosić!
Recenzje wg Natalia (Dodano 07.02.2018)
Jakość
Sukienka bardzo praktyczna, wygodna do karmienia, ładnie się układa w ciąży, jak i po (przy okazji może zamaskować drobne niedoskonałości).
Recenzje wg Sylwia (Dodano 07.02.2018)
Jakość
Super sukienka do karmienia! Bardzo dyskretna, suwak pod falbanką. Znacznie ułatwia karmienie, a w moim przypadku jednoczesnego karmienia bliźniąt. Przyjemny, miły materiał i super wykonanie. Bardzo, bardzo polecam !!! :)
Recenzje wg Mariola (Dodano 01.12.2017)
Jakość
Piękny kobiecy fason, elegancka i wygodna - idealna na co dzień i od święta. Dzięki sprytnie ukrytemu zamkowi możemy wygodnie nakarmic gdziekolwiek chcemy i kiedykolwiek zapragnie nasz maluszek.
Recenzje wg Kasia Mama (Dodano 08.11.2017)

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Miss Freedom

WYSYŁKA & ZWROTY

Informacje dotyczące dostawy i zwrotu produktu.
 
DARMOWA DOSTAWA

Darmowa dostawa na terenie Polski powyżej 350 zł

 
FACHOWA POMOC

Skontaktuj się z nami od poniedziałku do piątku w godzinach 9/17

 
14 DNI

To czas na zwrot lub wymianę towaru

 
BEZPIECZNE PŁATNOŚCI

Nasz sklep oferuje bezpieczne płatności online jak i przelewy tradycyjne.

Loading...