Recenzje produktu

LUNA

Jakość
15 recenzja(i)

189,00 zł

132,00 zł

Sexy przyszła mama? Ta sukienka pozwoli Ci poczuć się niezwykle seksownie nawet w 9 miesiącu ciąży - podkreśla brzuszek, eksponuje biust i pośladki! A po ciąży zakryje niedoskonałości w okolicach brzucha, zwracając uwagę na to, co sexy :) !




Modelki na zdjęciu są w 8 miesiącu ciąży i mają na sobie rozmiar S :) 

 

Skład: 97% bawełna 3% elastan (dzianina dresowa, gramatura 230g - wiosenna, z charakterystyczną "pętelka" od wewnątrz, wyprodukowana w polskiej dziewiarni).


Rozmiarówka: zalecamy brać rozmiar, który aktualnie nosisz (nie kieruj się wielkością brzuszka, gdyż nawet w 9 miesiącu rozmiar S ma na niego wystarczająco miejsca). Jeśli nosisz różne rozmiary, wybierz ten większy ( np. jeśli nosisz S i M , wybierz M).


Tabela z wymiarami znajduje się w zakładce "tabela wymiarów "



Dostępna w kolorze pudrowego różu, czerwonym, butelkowej zieleni, szarym oraz gołębim.

Pranie w pralce w 30 stopniach.

Masz pytania? Zadzwoń +48 570 056 250! 

- +
  • Dostępność W magazynie
Custom Tab

WYMIARY:

A - długość całkowita (mierzona od szycia na ramieniu)
B - szerokość między pachami
C - szerokość bioder
D - długość rękawa (mierzona od szycia na ramieniu)

 

 

S  -  A:96cm    B:41-51cm*   C: 44-54cm*   D: 60cm

M  - A:98cm    B:42-52cm*   C: 46-56cm*   D: 61,5cm

L   - A:100cm  B:45-55cm*   C: 49-59cm*   D: 63cm

XL - A:102cm  B:47-57cm*   C: 51-61cm*   D:64,5cm

 

 * - odległość mierzona na płasko, przed i po naciągnięciu materiału. 

Product Questions

Recenzje klientów

Jakość
Jak pięknie można wyglądać w ciąży! Sukienka dodaje klasy, uroku i podkreśla to co piękne. Idealna zarówno do szpilek jak i sportowych butów.
Tkanina przyjemna i wygodna.
Polecam!!
Recenzje wg Basia (Dodano 15.02.2018)
Jakość
Sukienka wygodna, ciepła i bardzo kobieca. Prosty krój pasuje na wiele okazji. Jak dla mnie idealna <3
Recenzje wg Marzena (Dodano 14.02.2018)
Jakość
Kolejna rzecz, która świetnie się dopasowuje do figury, miły materiał i bardzo dobre wykonanie :)
Recenzje wg Kasia (Dodano 13.02.2018)
szczerze pilecam jestem bardzo zadowolona I dobrze sie w niej czuje. Polecam wszystkim kobietom w ciazy ☺
Recenzje wg daria (Dodano 07.02.2018)
Jakość
Jestem szczęśliwą posiadaczką tej sukienki w kolorze czerwonym! Sukienka jest genialna :)
Recenzje wg Monika (Dodano 07.02.2018)
Jakość
Sukienkę zakupiłam przy okazji Świąt Bożego Narodzenia, gdyż na ten czas przypadała końcówka mojej ciąży, teraz żałuję, że nie zdecydowałam się na zakup wcześniej.. sukienka nie dość, że w cudny sposób eksponuje i podkreśla brzuszek, to jest mega wygodna, z tego powodu na pewno wykorzystam ją jeszcze nie raz, już bez brzuszka;) Polecam! Super jakość i styl!
Recenzje wg Magda (Dodano 07.02.2018)
Zakupiłam sukienkę specjalnie na Święta Bożego Narodzenia gdyż na ten czas przypadała końcówka mojej ciąży, teraz żałuję, że nie zdecydowałam się na zakup znacznie wcześniej, sukienka nie dość, że w cudny sposób eksponuje i podkreśla duży brzuszek to jest mega wygodna, a z tego powodu na pewno wykorzystam ją jeszcze nie raz już bez brzuszka:) Polecam! Bardzo dobra jakość i styl!
Recenzje wg Magda (Dodano 07.02.2018)
Jakość
Sukienka nie tylko spełniła, ale przerosła moje oczekiwania. Rośnie razem z brzuszkiem, posłuży na pewno do samego rozwiazania. Serdecznie polecam! A obsługę serdecznie pozdrawiam
Recenzje wg JulKA (Dodano 07.02.2018)
Jakość
Ta sukienka to strzał w dziesiątkę. Jest rewelacyjna, bardzo dobrze sie w niej czuje, idealnie sie układa i przede wszystkim odpowiada mi gatunkowo. Juz sie rozglądam za wersją wiosenną
Recenzje wg Anula (Dodano 07.02.2018)
Jakość
Sukienka świetnie podkreśla ciążowe krągłości. Jest wygodna i miła w dotyku :)
Recenzje wg Ania (Dodano 07.02.2018)

Napisz własną recenzję

Oceniasz: LUNA

WYSYŁKA & ZWROTY

Informacje dotyczące dostawy i zwrotu produktu.
 
DARMOWA DOSTAWA

Darmowa dostawa powyżej 350 zł

 
FACHOWA POMOC

Skontaktuj się z nami od poniedziałku do piątku w godzinach 9/17

 
14 DNI NA ZWROT

To czas na zmianę towaru lub oddanie i zwrot gotówki.

 
BEZPIECZNE PŁATNOŚCI

Nasz sklep oferuje bezpieczne płatności online jak i przelewy tradycyjne.

Loading...